Κτήμα Παπαδόπουλου

Παραδοσιακοί Ξενώνες | Εστιατόριο | Χώρος Δεξιώσεων | Χαμάμ | Υπηρεσίες Μάλαξης

 

Η οικογένεια Παπαδόπουλου δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού από τον 2004. Χτίστηκε τότε το Κτήμα Παπαδόπουλου στο Δήμο Φιλίππων Καβάλας, σε μία πλαγιά του Κρυονερίου, τις Αμυγδαλιές, που έχει θέα τον κάμπο των Φιλίππων.

Το Κτήμα βρίσκεται σε έκταση 40 στρεμμάτων. Αποτελέιται από 10 πετρόχτιστες σουϊτες – ξενώνες, παραδοσιακά διακοσμημένοι και με τζάκι. Το εστιατόριο είναι χωρητικότητας 100 ατόμων. Χρησιμοποιείται ξυλόφουρνος και παραδοσιακή κουζίνα, όλα φτοιαγμένα από την Γιαγιά Καλλιόπη. Κάθε Κυριακή παρέα με τον μουσικό μας. Ο εξωτερικός καταπράσινος χώρος μας είναι διαμορφωμένος κατάλληλα για δεξιώσεις έως και 1000 άτομα. Υπάρχει εκεί και παιδότοπος για την ευχάριστη απασχόληση των παιδιών.Το ξεχωριστό Χαμάμ μας Ροιώ είναι σήμα κατατεθέν της περιοχής. Παράλληλα με το Παραδοσιακό Τούρκικο Χαμάμ προσφέρουμε και άλλες θεραπευτικές υπηρεσίες μάλαξης: Χαλαρωτικό Μασάζ, Με πούρο Μόξας, Με βεντούζες, Αθλητικό, Κυτταρίτιδας και το ξεχωριστό μας Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο.

Συνολικά το Κτήμα Παπαδόπουλου παρέχει ένα ολοκληρωμένο τουριστικό πακέτο, τόσο για αυτούς που διαμένουν στους ξενώνες μας, όσο και για το πλήθος των εξωτερικών μας πελατών.