Εικόνα Item

Βασιλική Γαϊτατζή | Ελαιοεμπορική

Η επιχείρηση ΕΛΑΙΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Β. ΓΑΙΤΑΤΖΗ με έδρα στο Δατό Καβάλας, δραστηριοποιείται από το 1987 στον τομέα αγοράς από παραγωγούς και μεταφορά με δικά της αυτοκίνητα στις εγκαταστάσεις της, και μετέπειτα στην επεξεργασία, τυποποίηση, και πώληση βρώσιμων ελαιών χονδρικής και λιανικής.

Όταν ξεκίνησε ήταν μια απλή επιχείρηση που παρήγαγε ένα μονό προϊόν, τώρα πια είναι μια επιχείρηση με σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 2.000τ.μ. και παράγει ελιές όλων τον ειδών (Αμφίσσης, Καλαμών, Χαλκιδικής, Χαλκιδικής γεμιστές με Αμύγδαλο και Πιπεριά, Βόλου, Μαρωνιάς, Ροδέλα Ελιάς, Πάστα Ελιάς, Comfites και Θρούμπα Θάσου). Διαθέτει δικό τις δίκτυο διανομών σε ολη την βόρειο Ελλάδα με δικά της φορτηγά (Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Λήμνο, αυτοπροσώπως) και με δυνατότητα αποστολής σε ολη την Ελλάδα.

Επίσης ασχολούμαστε με την εμπορία διαφόρων ειδών τουρσί, όπως τουρσί (πίκλες, πιπεράκι, μελιτζανάκι, λάχανο, κουνουπίδι) και την πώλησή τους μετέπειτα. Θα είμαστε χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας.